ŠOLA PETJA

Pevci, ki pojejo s srcem, se najbolj dotaknejo poslušalcev.  V naši Šoli petja pojemo s srcem, s srcem učimo, s srcem vadimo  in s srcem prepevamo. V svoje vrstimo vabimo tudi otroke z različnimi posebnimi potrebami.

Vsak, ki ima željo po dodatnem izobraževanju, nadgrajevanju že osvojene vokalne tehnike ali morda le željo po prepevanju svojih najljubših skladb, ima pri nas vedno odprta vrata. Prepevamo pop, rock, klasiko… Ker je glas instrument sam po sebi je pomembno, da z njim pravilno ravnamo. Zato v naši šoli skozi upevalne vaje spoznavamo vokalno tehniko, se učimo pravilnega petja in dihalnih vaj za krepitev prepone.

»Ure petja so sproščene in zabavne. Eva mi pomaga, da lahko dobro odpojem tudi tiste visoke tone, ki so mi predstavljali problem! Z veseljem hodim na ure petja.« (Maja, 14 let)

Delo je individualno, kar pripomore tudi pri osebnosti rasti pevca. Starostne omejitve ni.

Petje poučuje profesorica glasbe Eva Barbara Vilčnik, ki ima veliko izkušenj na pevskem področju.

»Zelo rada pojem. In všeč mi je, da lahko ob petju svojih najljubših pesmi napredujem tudi v tehniki petja.« (Taja, 9 let)

Prijave: info@drustvo-snop.si ali 040 665 797 (Eva)