Nekoga moraš imeti rad. Pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen… (I. Minatti)

Ljubezen do vsega živega kar nas obdaja je po svoje prirojena, še pomembneje pa je, da starši, vzgojitelji in učitelji to radovednost in radoživost negujemo. Društvo Snop nudi posameznikom, vrtcem, šolam, muzejem, zdraviliščem in drugim ustanovam možnost, da prispevajo k prenašanju znanja in navdušenju do naravoslovja na otroke. Za več informacij pokličite 031 453 233 (Katarina) ali pišite na info@drustvo-snop.si.

Kako potekajo delavnice?

Delavnice prilagodimo starosti otrok. Običajno delavnica traja eno uro, čas delavnice pa se lahko tudi podaljša, če gre za »drop-in delavnico« (udeleženci poljubno prihajajo in odhajajo). Material za delavnice zagotovimo sami, zaščita miz po dogovoru. Otroci naj imajo s seboj kakšno večjo, staro majico …

Izberite delavnico po svoji meri!

NARAVOSLOVNA DELAVNICA ZA OTROKE: Zbrusimo svoj »dragulj«
Vsebina: Spoznali bomo različne kristale in minerale ter njihovo pomembno lastnost: trdoto. Najmehkejšega izmed njih bomo z brušenjem oblikovali po svojem okusu.
Starost: Primerno za predšolske in OŠ otroke

NARAVOSLOVNA DELAVNICA ZA OTROKE: Moj Dino
Vsebina: Kot umetniki, ki iz okostij dinozavrov ustvarijo podobo dinozavra, bomo narisali dinozavre na podlagi sestavljenih okostij. Ob tem bomo spoznali nekaj različnih vrst dinozavrov. Starejši otroci jih bodo lahko tudi sestavili.
Starost: Primerno za predšolske otroke in otroke I. in II. triade OŠ

NARAVOSLOVNA DELAVNICA ZA OTROKE: Kamen na kamen gorovje
Vsebina:
Spoznali bomo kako je nastalo današnje površje Zemlje in izdelali unikatne izdelke/kipe iz različnih prodnikov.
Starost: Primerno za predšolske otroke in otroke I. in II. triade OŠ

NARAVOSLOVNE DELAVNICE ZA OTROKE: GEOmulc spoznava VULKANE
Vsebina:
Spoznali bomo različne vulkane po svetu, prelevili se bomo v žarečo lavo z gibalno igro in naslikali vulkan iz pravega vulkanskega peska.
Starost: Primerno za predšolske otroke in otroke I. triade OŠ

Naravoslovne delavnice organiziramo tudi v okviru praznovanja rojstnega dne. Pokličite me in mi sporočite svoje želje 031 453 233 (Katarina).

GEOmulci smo tudi na FB. Poglejte kako ustvarjamo in se zabavamo tukaj.